top of page
 • Wanneer kan ik een traject beginnen?
  Het OurFlow traject kan je opstarten en pauzeren wanneer je wilt. Je kan het traject dus aankopen en pas een maand later beginnen. Het traject is er om je te ondersteunen in je persoonlijke groei EN in je levensloop. Jij bepaalt hoe snel die gaat.
 • Voor wie is dit traject?
  Voor iedereen die meer uit het leven wilt halen. De meeste van mijn klanten weten al iets over mindfulness, yoga, voeding... of gingen naar een psycholoog & zijn nu klaar om actief stappen te nemen.
 • Volg ik het traject met of zonder begeleiding?
  Je krijgt in dit traject altijd begeleiding. Je kan mij per mail vragen stellen over het traject en zaken waar je mee zit. Daarnaast heb je de optie om te kiezen voor extra online 1/1 consultaties. In het "Mindfulness Plus" traject krijg je 3 persoonlijke consultaties over de loop van je traject. Het aantal consultaties kan - wanneer nood - worden vergroot
 • Kan ik de opdrachten op eigen tempo uitvoeren?
  Ja. Je hebt een privé platform helemaal voor jezelf, waarop je de opdrachten kan bekijken en afvinken. Samen met je werkboek kan je deze uitvoeren naar eigen zin, op jouw tijd. Heb je een maand geen tijd of begin je niet meteen na je aankoop aan je traject? Dat is helemaal geen probleem. Volg vooral je eigen tempo en gevoel.
 • Wie ben jij?
  Ik ben Isabelle, life coach en eigenares van het Mindfulness traject OurFlow. Ik ben grote fan van persoonlijke groei en de ochtendzon. Enkele jaren geleden raakte ik in een burn-out die 5 jaar zou duren. Ik startte zonder het te beseffen een grote zoektocht naar wie ik was, wat mijn grootste angsten waren en vond na lang zoeken waar mijn diep geluk lag. Gaandeweg heb ik gezien hoeveel mensen (in stilte) afzien en graag anders door het leven zouden gaan. Het is mijn passie geworden om te roepen dat het ook anders kan. Lees mijn verhaal
 • Wekelijks opdrachten voelt als veel werk.
  Het is vooral de bedoeling dat je mindfull bent over het onderwerp van de maand. Je doet dit traject op eigen tempo en hebt voor de komende jaren je boek waar je altijd naar kan teruggrijpen. De opdrachten zijn steeds doenbaar als je 1uur per week vrijhoudt om te kijken wat je opdracht juist is. Groei vooral op eigen tempo en wees lief voor jezelf.
 • Waarom 10 onderwerpen/maanden?
  10 onderwerpen, omdat geluk niet staat of valt door 1 pilaar uit je leven. 10 maanden (1 onderwerp per maand) omdat verandering tijd vraagt. Dat is zo bij het leren van een taal, maar ook bij elk ander topic dat je je lichaam aanleert. Wanneer je voor het eerst je mindset onder de loep neemt, mediteert of voor jezelf leert zorgen zal dat raar aanvoelen. Alles wat nieuw is zal onwennig aanvoelen en dus energie vragen. Rust is belangrijk in het groeien, daarom is het belangrijk pauzes te nemen. Dit traject geeft je tijd, rust en warmte. Om je lichaam steun en zelfvertrouwen te geven om telkens een nieuwe stap te zetten naar een gelukkigere jij.
 • Is persoonlijk coaching mogelijk?
  Yes Zowel in het OurFlow traject als (momenteel) daarbuiten kan je een coachingsgesprek aanvragen per mail (isabellebollaert@gmail.com). Je gaat komende maanden heel wat nieuws leren. Hierdoor zal je waarschijnlijk op enkele muren en angsten botsen. Hulp vragen is hier dus altijd een mogelijkheid. Een losse online 1/1 sessie is €60/uur.
 • Kan ik dit samen met een vriendin/partner doen?
  Je kan dit project samen doen als je dat wilt. Onthoud wel dat je 1 werkboek hebt om in te schrijven en dat iedereen op een ander tempo werkt. Stel jezelf dus de vraag of het een meerwaarde is voor jouw persoonlijke groei om in je traject naar geluk iemand anders te betrekken.
 • Kan ik me uitschrijven tijdens het traject?
  Nee. Wanneer je kiest om in dit traject te stappen doe je dat omdat je gelooft dat de weg naar geluk en zelfliefde geen quick fix is, maar eentje van vallen en opstaan. In OurFlow kan je vallen en opstaan en op steun rekenen. Je kan er wel voor kiezen om tijdelijk geen opdrachten te doen als het niet uitkomt. Je kan altijd een maand overslaan en hier later op terugkomen. Bij bijzondere gebeurtenissen mag je contact met mij opnemen en komen we er samen zeker uit.
 • Ik heb nog een andere vraag.
  Super, die vraag kan je mij per mail (isabellebollaert@gmail.com) of via Instagram (@isabellesflow) stellen. Ik beantwoord je vraag steeds binnen de week.
bottom of page